Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat25ºC-10ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 29.10.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
El CIC Fassina acollirà el 7 de novembre la projecció del film “Vinodentro”
Les entrades es poden comprar anticipades al CIC i online
Most Festival 2015

VinodentroEl Centre d’Interpretació del Cava de la Fassina de Can Guineu esdevindrà un dels escenaris destacats de la cinquena edició del Most Festival, esdeveniment cinematogràfic d’abast internacional que recull la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, el vi i el cava i que es celebrarà del 5 al 15 denovembre a diversos espais de la comarca.

Així, el proper dissabte 7 de novembre, a les 10 del vespre, el Celler de la Fassina acollirà la projecció de “Vinodentro”, un film italià que no s’ha estrenat encara a l’estat espanyol. La sessió comptarà amb la presència del director de la pel.lícula i després de la projecció els assistents podran fer una degustació de cava Recaredo i formatges Xerigots.

El preu de l’entrada és de 4,5 euros i es poden adquirir de manera anticipada al web del festival www.mostfestival.cat, al CIC Fassina i al Vinseum de Vilafranca i a taquilla a la mateixa Fassina de Sant Sadurní.

La regidora de Cultura Montse Medall assistia aquesta setmana a la presentació del Most Festival i declarava que “es tracta d’un festival internacional, ja consolidat, que és únic per la seva temàtica i Sant Sadurní hi hem de ser com a capital del cava. Estem convençuts en el projecte i per això col.laborem amb Vilafranca per a potenciar la marca cava i vi”.

CIC Fassina de Can Guineu

c/ Hospital, 23
Sant Sadurní d’Anoia
Tel: 938 913 188
E-mail: turisme@santsadurni.cat
www.turismesantsadurni.com

Pujar al principi de la pàgina