Somni Iaia

Per a nens i nenes a partir de P4. No cal inscripció prèvia. Es tracta d´una adaptació del conte “El somni de la iaia Ina” de Fina Roig, elaborada per Titelles Guinyol Didó 88 per a la seva representació amb titelles de taula.

L'escenografia representa el jardí de casa de l´autora del conte, on els animals protagonistes comparteixen amb els espectadors les seves vivències, els seus jocs, entremaliadures, picabaralles i sensibilitat. La seva manera de relacionar-se en una convivència harmoniosa i plena de tolerància és un model per als humans. Aquesta adaptació promou la comunicació entre els infants espectadors i els seus educadors o familiars adults que els acompanyin i pot constituir una base per a nombroses activitats a l'aula.

Els elements d'acció i d'interacció i diàleg amb el públic permeten a l´audiència infantil comprendre millor el sentit de les històries mentre es diverteix. Al llarg de tota la representació s'inclouen missatges de respecte envers els animals i de tinença responsable de mascotes domèstiques, de manera que els infants comprenguin que no són joguines sinó éssers vius als quals s´ha de cuidar adequadament.