Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb tormenta i pluja escasa17ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 09.10.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Marta Trillas guanya el Premi de novel.la curta Celler de Lletres
Premi novel.la curta Celler de Lletres

Premi novel.la curta Celler de LletresPremi novel.la curta Celler de LletresLa barcelonina Marta Trillas s'ha endut amb "Manto Negre" la primera edició del Premi de novel.la curta Celler de Lletres, certamen organitzat per la regidoria de Cultura i la Biblioteca Municipal. Aquest divendres es va donar a conèixer a la sala d'adults de la biblioteca el veredicte del jurat i se li va lliurar a la guanyadora un lot de productes de Sant Sadurní. Trillas, llicenciada en dret i que ja ha publicat anteriorment dos llibres, s'emportarà també 25 exemplars i la publicació de la seva obra per part de l'Editorial Meteora.

L'acte va comptar amb la presència de Jordi Fernando, en representació de l'editorial; Sílvia Romero, del Club Celler de Lletres i membre del jurat, a més de Montse Medall, regidora de Cultura; i Josep Carbó, de caves Blancher, patrocinador del cicle Biblioteques amb DO que s'està celebrant aquests dies. Abans de conèixer l'obra guanyadora, es van llegir diversos fragments dels sis originals que s'han presentat en aquesta edició.

Des de l'organització es va valorar molt positivament la qualitat dels treballs, així com la varietat de gèneres i la diversitat creativa i d'enfocaments de les obres, sempre amb el món vitivinícola com a nucli temàtic. Aquest Premi de novel.la curta Celler de Lletres té l'objectiu de incentivar i fomentar la creació literària al voltant del del vi i el cava. Montse Medall, per la seva banda, va asseverar que el certamen tindrà continuïtat en els propers anys.

Pujar al principi de la pàgina