Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat amb pluja escasa17ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 04.10.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Coronació de la reina del cava

Coronació Reina del Cava 2015Coral Orkatz ZegamaAquest dissabte, segona jornada de les tres que composen la 19a edició del Cavatast, va venir acompanyada d'un programa molt farcit d'activitats paral.leles. A banda de les propostes enoturístiques de cellers i sessions al Centre d'Interpretació del Cava, també va prendre protagonisme la 34 a Setmana del Cava, amb el pregó a càrrec de ReEugenio i la coronació de Carla Nieto com a reina del cava.

La plaça de l'Ajuntament va tornar a omplir-se per acompanyar aquesta celebració que va iniciar-se amb una cercavila en què també hi van participar els bastoners de Sant Sadurní o els Falcons de Vilafranca, a banda dels tradicionals grups de pageses i els nans i capgrossos de la Confraria. Sindicats i treballadors van tornar a manifestar-se a la plaça reclamant la renovació del conveni laboral del sector del cava.

Per la tarda també es va poder gaudir d'un fantàstic concert a l'església a càrrec de la Coral Sant Sadurní, acompanyats en aquesta ocasió per la Coral Orkatz de Zegama, poble agermanat amb Sant Sadurní, així com de la seva formació juvenil.

Pujar al principi de la pàgina