Som Sant Sadurní muntarà paral·lelament al llarg de tot el cap de setmana la tradicional mostra d’artesania que enguany arriba a la seva setzena edició.

La mostra manté la seva ubicació a la plaça Nova per divendres a la tarda, dissabte i diumenge tot el dia. Una cinquantena de paradistes ocuparan la plaça aquests dies amb un ampli ventall de productes artesans i creacions úniques en ceràmica, tèxtil, argent, bronze, pell, fusta, pissarra, fil ferro, sabons i espelmes naturals, etc. Algunes parades ofereixen la possibilitat de fer un taller per aprendre com fer peces de ceràmica, bijuteria, dibuix, patchwork, decoupage, i també màgia. Els tallers es faran dissabte i diumenge d’11 a 13h i de 16 a 17h. El tradicional espai de Lego estarà ubicat durant tot el cap de setmana a la botiga de Tripijocs, c/ Jacint Verdaguer, 13.

La mostra d’artesania es complementarà com ja és habitual amb algunes atraccions infantils i un carrussel artesanal a la mateixa plaça. Els clients amb la Targeta Client de Som Sant Sadurní tindran un 2x1 presentant la targeta client a les atraccions infantils Utrilla.
Aquells que s’adrecin a la parada Ramon Artigas de la mostra d’artesans tindran l’opció d’endur-se de record la seva  copa del Cavatast gravada amb el seu nom per només 1€eur.