Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat24ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
INSCRIPCIONS CURSETS NATACIÓ I ACTIVITATS DIRIGIDES ESTIU 2016
 inscripcions estiu 2016

Preinscripcions 

Les preinscripcions als cursets i activitats dirigides de la piscina municipal es fan via "on line" des d'aquesta mateixa pàgina del web de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia,  de l'1 al 6 de juny de 2016.

S'obriran el dia 1 de juny a les 10:00h i restaran obertes fins al dia 6 de juny a les 23:59h.

Inscripcions

L'adjudicació de places es farà per rigorós ordre de sol·licitud.

El Servei d'Esports contactarà amb les persones que tenen plaça abans de l'11 de juny per tal que facin la confirmació i el pagament a les oficina de la Zona Espotiva (Passeig Can Ferrer, 2), com a molt tard el 19 de juny. Passada aquesta data, les persones que no hagin realitzat el pagament perdran el dret sobre la plaça i es procedirà a omplir les vacants amb les persones en llista d'espera.

*Les persones que, havent fet la preinscripció, no rebin cap notificació confirmant la disponibilitat de plaça per part del Servei d'Esports, restaran inscrites en llista d'espera i es contactarà amb elles únicament en cas que hi hagi vacants per l'activitat i grup sol·licitat.

A partir del 7 de juny es podran fer inscripcions a les activitats i grups que restin vacants, de manera presencial, a la Zona Esportiva.


Pujar al principi de la pàgina