Ràdio Sant Sadurní

 

Aquest dimecres al vespre el Ple de l’Ajuntament de Sant Sadurní (20:00 hores – en directe Ràdio Sant Sadurní 107.2 FM) donarà a conèixer els tres nous regidors del PSC que prendran el relleu de l’exportantveu Salvador Domènech, Xavi Rodriguez i Ramon Secanell. L’executiva del partit manté la incògnita d’un dels tres nous regidors, a l’espera de conèixer la decisió de Roger Mauricio, exsecretari de comunicació que donava suport als tres regidors que aquest dimecres renunciaran al seu càrrec i que 24 hores abans del ple encara no havia comunicat la seva decisió al grup. Sigui com sigui, les noves cares segures del grup municipal seran Cristina de la Cruz i Francesc Carafi, als qui s’uniria Francesc Sáez en el cas de que Mauricio decidís no prendre l’acta de regidor socialista. 

Escolta Joan Moreno sobre els possibles nous regidors

En una roda de premsa celebrada aquest dimarts, el primer secretari del partit, Joan Moreno, va demanar respecte a totes les parts implicades en aquesta crisi interna del partit i va voler matisar algunes acusacions que els tres regidors sortints van realitzar fa escassos dies. 

Joan Moreno: “Aquest tema ha cremat molt i s’ha portat a un terreny personal”. Escolta’l clicant AQUÍ

Moreno també va subratllar que Ramon Secanell es va donar de baixa com a militant socialista al mes de maig i que aquest factor feia incompatible la seva continuïtat com a regidor del partit, però va agrair el treball i el compromís dels tres regidors durant tot el temps anterior a l’esclat de la crisi.

El primer secretari del grup també va lamentar la manca de comunicació entre els dos grups però a recordar que els tres regidors sortints no han comparegut a cap reunió de partit a la seu local des de la celebració de l’Assemblea de militants, el passat 29 de març.

A l’acte també va participar Ciscu de la Cruz, Secretari de Política Municipal de la Federació socialista Penedès-Garraf, que va defensar la legalitat i el procediment d’elecció de Susanna Mèrida com a candidata socialista a les properes eleccions de Sant Sadurní.

Escolta Ciscu de la Cruz

Per últim, el PSC de Sant Sadurní va donar per tancada la polèmica i va assegurar que la formació es manté unida i amb il.lusió per lluitar per l’alcaldia de Sant Sadurní

Moreno: “L’alternativa política de Sant Sadurní passa pel PSC”. Clica AQUÍ

PUBLICAT EL 28.07.2010