El govern de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia considera que la precipitada decisió d’ERC anunciada públicament aquest dimecres suposa una greu irresponsabilitat i que els arguments presentats pel grup que encapçala Josep Maria Ribas no tenen fonaments per justificar l’incompliment de l’acord entre els dos grups municipals i que el PSC respecta i ha respectat des del primer dia.

Ens sentim profundament decebuts pel fet que, el fins ara soci de govern, tingui com a prioritat el dret a decidir abans que complir amb el seu deure i responsabilitat de servir als veïns i veïnes de Sant Sadurní. Lamentem que ERC hagi trencat unilateralment un pacte de govern que el grup que encapçalo considera consistent i seriós i que els va permetre ostentar l’alcaldia durant els dos primers anys del mandat.

Tot i que aquesta mesura deixa el govern local en minoria, vull manifestar el meu absolut compromís i el de tot el meu grup a continuar treballant per la vila i donar resposta a les principals necessitats i demandes que els ciutadans fan a l’Ajuntament de Sant Sadurní.
 
Per tal de poder oferir la nostra versió davant dels mitjans de comunicació i la ciutadania, convoquem els mitjans de comunicació a una roda de premsa que celebrarem aquest divendres 30 de maig a les 10h a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, en la qual oferirem les oportunes explicacions i precisarem el nostre posicionament.
 
Susanna Mérida
Alcaldessa de Sant Sadurní