maria i olga

Des de dues mirades diferents, cosmètica  i interiorisme, l´Olga i la Maria ens explicaran com millorar la salut posant el focus amb productes quotidians de la cosmètica  i aplicant un disseny d´espais biocompatibles.

Maria Esteban Reche

42 anys, fundadora de l’estudi d’interiorisme Maria Reche, especialista en Interiorisme Estratègic. Utilitza l'espai com a eina de comunicació. Va fer la carrera de Disseny d'Interiors a Eina (UAB) i s’ha anat especialitzant  en diferents àrees relacionades amb el disseny comercial i corporatiu. En els darrers temps s’ha format en Bioconstrucció al IEB i està investigant en neuroarquitectura, amb l’objectiu d’unificar l’interiorisme estratègic amb el disseny d’espais biocompatibles.


Olga Casabayó Carbonell

49 anys, es dedica a la difusió i venta de productes ecològics des de 2013. Co-fundadora de la botiga ecològica Mel i Menta a Sant Sadurni Anoia junt amb la seva germana Amèlia. Fundadora de MENTABIO, que es una empresa dedicada a la distribució al major de cosmètica ecològica i productes zero residu. Creadora de la seva propia linia de cosmètica ecològica certificada ETIK MUNDI. Va cursar estudis a EAE Business de Barcelona.