Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Notícies
Mou-te a peu o en bicicleta entre vinyes

• Una aplicació amb informació turística per descobrir els camins existents al voltant de Sant Sadurní d'Anoia.
• Camins del Cava és un mapa navegable interactiu que permet la geolocalització de l'usuari.

PUBLICAT EL 13.12.2023
Webapp Camins del Cava

Camins del Cava és una proposta enoturística que combina les passejades entre vinyes pels voltants de Sant Sadurní d'Anoia amb les visites a cellers.

La iniciativa aprofita la xarxa actual de camins (pistes i senders) de l'entorn de Sant Sadurní d'Anoia per facilitar i promocionar l'accés caminant o en bicicleta als cellers productors de cava ubicats a la perifèria del poble.

A través de l'App en format web els usuaris, a peu o en bicicleta, podran trobar tota la informació necessària per crear el seu propi itinerari. L'aplicació també compta amb la informació de restaurants, allotjaments i altres punts d'interès com botigues, empreses de lloguer de bicicletes, pàrquings i museus.

La proposta consisteix en què el visitant pugui deixar el seu vehicle per la zona i descobrir el territori i la cultura del cava d'una forma sostenible, vivint una experiència única envoltat d'un paisatge excepcional, i gaudint del cava i de la gastronomia i productes més locals.

Camins del Cava és una iniciativa d'AECAVA, Associació d'Elaboradors de Cava, i l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, ​​l'Ajuntament de Subirats i l'Ajuntament de Torrelavit.

Més informació a Camins del Cava.

Camins del Cava