Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Estat del cel 21ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Noia 20-21
El Noia presenta les noves incorporacions per a la propera temporada
Aposta del club per la joventut de Roc Pujades i Adrià Ballart

Les Caves Freixenet van acollir aquest dimarts a la tarda la presentació de les cares noves de la propera temporada del Noia Freixenet. Dos joves talents de Manlleu: Roc Pujades i Adrià Ballart, que completen la llista de jugadors de l'equip que entrenarà Ferran López, que iniciarà la seva segona etapa al capdavant de l'equip sadurninenc.

López, que ja va dirigir l'equip durant vuit temporades amb les quals va aconseguir una Copa del Rei i una CERS, es mostrava il·lusionat amb el retorn a la banqueta roig i negra i confiava en la barreja de joventut i experiència per tirar endavant un projecte guanyador.

L'acte, que també va comptar amb la presència del president del club, Ferran Andreu, i del capità Aleix Esteller va servir per donar el tret de sortida a una temporada marcada, de nou, per la pandèmia i la incertesa. Una temporada que el Noia fa setmanes que prepara i que, al llarg d'aquesta setmana, encara completarà amb alguna sessió més abans de marxar de vacances.

PUBLICAT EL 08.07.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic