Ràdio Sant Sadurní
La portaveu d'ERC valora molt positivament el treball conjunt en la creació del pla de xoc

La regidora d’Acció Social i Igualtat, Promoció Econòmica, Salut Pública, Ocupació i Formació, Meritxell Borràs, també ha passat pels micròfons de Ràdio Sant Sadurní de manera telemàtica en la ronda política del mes de juny. Una entrevista que ha servit per valorar molt positivament el treball conjunt en la creació del pla de xoc que s’aprovarà en el ple extraordinari que se celebrarà el 10 de juny: “Tots portàvem propostes molts similars i hi hem treballat sense gaires discrepàncies amb tota l'oposició. Estem contents d'aprovar aquestes mesures per poder arribar a tothom”.

En aquesta mateixa línia, Borràs ha comparat la crisi actual amb la de 2008: “Aquella va ser una crisi forta, però aquesta serà pitjor”. Amb tot, “dels errors se n'aprèn i millorarem”, ha dit.

Preguntada per la gestió de La Casa dels Avis per part de l’empresa SUMAR Borràs ha explicat que està pendent una reunió entre l’empresa, govern i oposició per tal d’aclarir dubtes: “Tots ho volem fer de la millor manera i està bé que seiem i parlem cap on volem anar”.

La portaveu d’ERC ha clos l’entrevista destacant una dada preocupant, l’increment de les violències de gènere, els conflictes familiars i la violència domèstica durant el confinament.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 09.06.2020