Publicació 03.06.2020
sancions incivisme

Totes les denúncies inicien un expedient sancionador que acaba amb una multa a la persona infractora

L'Ajuntament manté una política de tolerància zero amb l'incivisme

La Policia Local ha denunciat aquestes darreres setmanes diversos actes d'incivisme, agreujats per la situació de confinament, així com incompliments de la normativa decretada per l'estat d'alarma.

L'Ajuntament de Sant Sadurní tramita les sancions per incompliment de l'ordenança de civisme i les denúncies contra les mesures decretades per l'estat d'alarma es traslladen al cos de Mossos d'Esquadra, que tenen competència en aquesta tipologia de procediments sancionadors. A partir de l'1 de juny, la tramitació de totes aquestes notificacions de sanció es reprenen, després d'unes setmanes en què es van suspendre tots els procediments administratius.

Una de les problemàtiques més denunciades és el fenomen del "botellon" al carrer. Un dels fets denunciats va tenir lloc la matinada de divendres 23 de maig a les 3 de la matinada, quan una patrulla de la Policia Local va sorprendre un grup de persones que estaven de festa a l'aparcament de l'escola de viticultura d'Espiells; es van identificar tots els participants i els vehicles involucrats en aquesta trobada no permesa i es van iniciar els procediments sancionadors corresponents.

La Policia Local realitza controls durant tot el dia amb l'acompanyament de Mossos d'Esquadra i vetlla pel compliment de les normes establertes per les autoritats sanitàries amb l'objectiu d'evitar la propagació del virus de la Covid19.

Tolerància zero amb l'incivisme

L'Ajuntament de Sant Sadurní insisteix a agrair l'actitud cívica i responsable de la majoria de veïns i veïnes i continua demanant la màxima col·laboració de la ciutadania i del teixit associatiu, comercial i empresarial de la vila per tal d'evitar al màxim els riscos de contagi i propagació de la Covid19.

El consistori mantindrà una política de tolerància zero amb l'incivisme i amb totes aquelles actituds que perjudiquin la convivència i malmetin el municipi.