Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 30.05.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Sant Sadurní entra dilluns a la Fase 2
Fase 2
  • S'eliminen les franges per fer esport, passejar o sortir amb infants, excepte de 10 a 12 i de 19 a 20 hores, que es reserva als majors de 70 anys
  • Els establiments de restauració poden reprendre el servei de taula, amb restriccions

El Ministeri de Sanitat ha acceptat la proposta de la Generalitat de Catalunya per tal que algunes regions, entre elles l'àrea de l'Alt Penedès i el Garraf, passin a la Fase 2 de desescalada a partir del proper dilluns 1 de juny.

  • En aquesta fase, s'elimina la limitació horària per passejar, fer esport i sortir amb infants, i es limita a respectar les franges destinades als majors de 70 anys, de 10 a 12 i de 19 a 20 hores.
  • Es poden fer trobades de fins a 15 persones que no conviuen al mateix domicili, tant a l’aire lliure com a casa. Estan permeses les visites: a persones amb discapacitat en residències o habitatges tutelats. a gent gran en residències, però només als centres sense cap cas de COVID-19 o als centres que tinguin ben delimitats els casos positius en zones separades. Els establiments que fins ara estaven tancats poden obrir, independentment de la seva superficie, sense necessitat de cita prèvia, i amb un límit d’aforament del 40%. 
  • Els establiments de restauració reprenen el servei de taula, però amb restriccions d'entre un 30% i un 50% de la seva capacitat habitual.
  • En l'àmbit cultural, entren en funcionament els cinemes i els teatres, així com els monuments i equipaments culturals, amb el manteniment de mesures de seguretat i d'higiene.
  • Pel que fa a l'esport, es reprenen els entrenaments en lligues no professionals federades i les competicions esportives. 
  • S'obren els centres educatius per l'atenció parcial de determinats alumnes, però l'activitat lectiva continuarà sent telemàtica fins a final de curs. 
  • Finalment, a la possibilitat d'anar a llocs de culte i assistir a velatoris i enterraments, s'hi suma també la celebració de casaments, amb restriccions pel que fa al nombre de convidats.

Serveis municipals

En el cas de les escoles bressol municipals, tant la Fil.loxereta com L'espurna obriran portes a partir de dilluns, en l'horari de 8:45 a 13 hores, per aquelles famílies que requereixin del servei, prenent estrictes mesures higièniques, i restriccions com un màxim de 5 alumnes per aula.

La propera setmana també inicia la seva obertura al públic l'Oficina de Turisme i l'accés al Centre d'Interpretació del Cava, amb cita prèvia. També d'altres serveis d'atenció, com l'Oficina d'Habitatge, atendrà amb cita prèvia. Pel que fa a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, mantindrà restriccions i regulació d'accés als espais interiors. La biblioteca ofereix ja des d'aquests dies servei de préstec de documents.

En qualsevol cas, l'Ajuntament convida a la ciutadania a fer ús dels serveis d'atenció telefònica (tf: 93 8910325) i telemàtics (web municipal www.santsadurni.cat, la seu electrònica seuelectronica.santsadurni.cat i només adreçar-se als serveis en cas d'urgència o si s'ha confirmat cita prèvia en aquells serveis que han reactivat l'atenció presencial

La Zona Esportiva de Sant Sadurní està enllestint el condicionament de les instal.lacions i en els propers dies té previst reobrir exclusivament per a clubs i entitats. Si l'evolució de la desescalada comtinua avançant favorablement, a finals de juny es podria concretar ja la obertura per al públic en general, amb una limitació d'aforament d'un terç.

Trobareu més informació al següent enllaç:

Pujar al principi de la pàgina