Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Notícies
El servei de Turisme obre el 2 de juny, mentre que el CIC Fassina ho fa el dia 3
PUBLICAT EL 29.05.2020
CIC Fassina

Un pas més cap a la desescalada. A partir de la setmana vinent Sant Sadurní entrarà previsiblement a la desitjada fase 2, que permet més llibertat de trobades i desplaçaments, i gaudir d'activitats culturals amb algunes restriccions. Això afavoreix tornar a rebre visitants i, per tant, reprendre l'activitat pública a l'Oficina de Turisme i al CIC Fassina, Centre d'Interpretació del Cava.

L'Oficina de Turisme tornarà a obrir a partir del dimarts 2 de juny, en horari de 10h a 14h, de dimarts a diumenge. I el CIC Fassina oferirà visites a les 10.30h i a les 12.30h, a partir del dia 3, també de dimarts a diumenge.

Fins ara s'ha treballat de portes endins i a distància. L'espai de l'antiga destil·leria de can Guineu, on s'ubica l'Oficina i el CIC, és gran i diàfan, amb 1.200 metres quadrats de recorregut pel món del cava. S'han implementat totes les mesures de seguretat i protocols de prevenció sanitària a cadascuna de les zones de l'equipament per tal que tots els visitants puguin accedir-hi amb total tranquil·litat.  

Caldrà cita prèvia per visitar el CIC Fassina

De moment, el número de visitants es limitarà a un terç de l´aforament i les visites s'oferiran de forma restringida, i serà imprescindible demanar cita prèvia. No es permetrà l´entrada de grups (excepte petits grups tipus unitat familiar). D'aquesta manera es podran atendre totes les necessitats i anar ampliant horaris i activitats progressivament. També es continuarà fomentant l'atenció telefònica o telemàtica, i que tot el material de promoció de la vila que es lliurava s'ofereixi en format digital.

La reobertura d'aquests equipaments són un pas més per tornar a donar vida als carrers de Sant Sadurní i acompanyar en l'impuls de l'activitat econòmica local. Tenim moltes ganes de tornar a fer viure i descobrir les millors experiències enoturístiques que la cultura del cava ofereix: tastos, visites a caves, sessions, caminades entre vinyes, aventura... tot amb plenes garanties i seguretat. Prepareu-vos, copa en mà, per tornar a viure Sant Sadurní d´Anoia al màxim.

Trobareu més informació sobre la visita al CIC Fassina i per sol·licitar cita prèvia cliqueu el següent enllaç: