Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert22ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 26.05.2020
Comunicat de l'equip directiu de l'Escola de Música
Informació sobre les inscripcions
escola de música
  • 📯🎷Informació sobre les preinscripcions i matrícules per al curs 2020/2021 de l'Escola de Música

    "Amb motiu de la crisi sanitària de la COVID19 l'Escola Municipal de Música s'ha d'adaptar a la "nova normalitat" i adequar les seves instal·lacions i funcionament a tot el que aquesta comporta. Això vol dir canvis pedagògics, sobretot pel que fa a la forma de fer i canvis en l'estructura dels diferents ensenyaments.

    Estem treballant per aconseguir el millor funcionament amb el menor risc i adequant formes i espais per a poder continuar treballant en les millors condicions de cara al curs vinent, en funció de l'evolució i els canvis de la pandèmia i les instruccions de les autoritats sanitàries.

    A hores d'ara intentarem a garantir que tots els i les alumnes actuals puguin continuar els seus estudis musicals i en molt breu iniciarem les preinscripcions de forma telemàtica i presencial amb cita prèvia per a les famílies que no tinguin possibilitats de fer-ho telemàticament.

    Ara mateix no es pot assumir alumnat nou, però s'intentarà assumir-ne de cara al setembre.

    En qualsevol cas, us demanem paciència i comprensió a totes i tots, per tal que plegats puguem tornar de forma gradual a la normalitat, en la mesura del possible.

    🪕🎹 Junts farem que no pari la música!" 🎸🎻

    EQUIP DIRECTIU

Pujar al principi de la pàgina