Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 26.05.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
La Biblioteca reprèn el servei de préstec a partir de dimecres 27 de maig
Biblioteca
Serà per mitjà de cita prèvia. La bústia de retorn de documents ja fa dies que està operativa

La Biblioteca reprèn el servei de préstec a partir de dimecres 27 de maig, per mitjà de cita prèvia. Des de fa una setmana els documents ja es poden retornar a la bústia exterior de 24 hores ubicada davant la porta del Centre Cultural.

Els llibres, CD, DVD o revistes s'hauran d'adquirir per mitjà de Cita Prèvia al telèfon 938912033 o el correu biblioteca@santsadurni.cat, que donarà dia i hora. A cada torn de recollida només hi podrà accedir un adult o unitat familiar i és obligatori l'ús de mascareta i presentar el carnet de la biblioteca (o l'App bibliotequesXBM).

Els horaris seran dilluns, dimarts i dimecres de 15:30 a 20:00 o matins de dijous i divendres de 09:30 a 13:30.

En aquesta fase els usuaris només accediran al vestíbul de la biblioteca per agafar els documents reservats prèviament, i no podran entrar a la resta d´edifici ni per la consulta ni estudi ni utilitzar els ordinadors. El préstec interbibliotecari tampoc està operatiu ni es duran a terme les activitats culturals que s'organitzen habitualment.

Els usuaris que tinguin documents en préstec a casa els tenen renovats fins al 31 de juliol i es mantenen les reserves fins al 22 de juny.

Pujar al principi de la pàgina