índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Notícies
casal estiu
Dilluns s'obre el termini de preinscripció provisional al Casal d'Estiu
  • L'Ajuntament adaptarà el Casal a les condicions que permeti el procés de desescalada i sempre que es garanteixi la seguretat dels nens i nenes, personal i de la resta de la ciutadania
  • Les sol·licituds es presentaran telemàticament a través del formulari que trobareu al web www.santsadurni.cat/casalestiu

Davant les conseqüències que la crisi sanitària ha provocat en l'àmbit educatiu i de lleure i amb la incertesa de quines seran les condicions durant els propers mesos, l'Ajuntament de Sant Sadurní obrirà aquest dilluns 25 de maig el termini de preinscripció provisional al Casal d'estiu municipal.

El Casal d'Estiu municipal està previst del 29 de juny al 31 de juliol, ambdós dies inclosos, i s'adreça a infants i adolescents de 4 a 14 anys. La programació s'ajustarà a la situació en què ens trobem en aquelles dates i també el número de places disponibles es veurà afectat en relació a edicions anteriors.

Les sol·licituds s'hauran de presentar telemàticament a través del formulari que trobareu a la pàgina www.santsadurni.cat/casalestiu, fins al dissabte 30 de maig.

Les dades recollides permetran avançar tota la tramitació administrativa de l'activitat, per tal de tenir-ho tot a punt i agilitzar el procediment d'inscripció definitiu en les properes setmanes.

En els propers dies, la regidoria de Joventut de l'Ajuntament anirà informant i facilitant tots els detalls - seguint les instruccions de les autoritats competents i l'evolució de la crisi sanitària - sobre les condicions definitives en què es desenvoluparà el Casal d'Estiu.

SEGURETAT SANITÀRIA


El Casal d'Estiu i les activitats de lleure es podran fer sempre que es donin les condicions objectives des de l’àmbit de la salut pública i l’evolució de les dades epidemiològiques, per tal que puguin desenvolupar-se amb absoluta seguretat per als infants i adolescents i per a les persones que en tenen cura, així com per la resta de la ciutadania. En aquest sentit, s’establiran uns criteris imprescindibles de seguretat i protecció per a la seva realització.

Per a més informació podeu adreçar-vos a la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Sadurni d'Anoia:

PUBLICAT EL 19.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat