Publicació 18.05.2020
Ajuts al lloguer

Es podran presentar les sol·licituds a partir del dilluns 25 de maig

Es destinaran només al lloguer de l’habitatge habitual.

Per a més informació us podeu adreçar a l'Oficina d'Habitatge

Els requisits per poder-hi accedir són:

  • Es destinaran només al lloguer de l’habitatge habitual.
  • Les famílies arrendatàries han de trobar-se en situació d’atur, Expedient Temporal de Regulació d’Ocupació (ERTO), o que hagin vist reduïda la seva jornada de treball de manera que els suposi una pèrdua d’ingressos.
  • L’ajut que es concedirà serà directe i s’haurà de destinar o bé a pagar la quota mensual del lloguer o bé a cancel·lar els microcrèdits que la família hagi demanat a l’Institut de Crèdit Oficial (ICO).

Podeu consultar el següent enllaç:

Per a més informació, a partir del mateix 25 de maig, us podeu adreçar als telèfons de l'Oficina d'Habitatge de l'Ajuntament de Sant Sadurní:

  • Tf: 93 891 03 25 extensió #5215 i  #5216,
  • De dilluns a divendres de 9 a 14 h
  • o bé podeu fer les vostres consultes a través del correu habitatge@santsadurni.cat

Les sol·licituds es podran presentar electrònicament a través del web de tràmits de la Generalitat de Catalunya o mitjançant presencialment a l'Oficina d'Habitatge, prèvia sol·licitud de cita i amb tota la documentació necessària.

Els models de sol·licitud es poden obtenir a l'Oficina Virtual de Tràmits (http://tramits.gencat.cat) o en aquest enllaç a partir del 25 de maig, moment en què es publicarà la convocatòria oficial de la Generalitat.

Més informació a gencat.cat/Habitatge