Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Poc ennuvolat 29ºC|13ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
piscina municipal
Com sol·licitar el retorn de les quotes dels cursos de natació o de l'abonament de la piscina municipal
Els usuaris poden demanar la devolució o bé fer una reserva del període en què no s'ha prestat el servei a causa de la crisi sanitària del coronavirus COVID-19

A partir d'aquest dilluns 18 de maig, el Servei d'Esports de l'Ajuntament de Sant Sadurní posa a disposició de les persones usuàries i abonats un formulari de sol·licitud per al retorn de les quantitats corresponents a cursets de natació o a l'abonament de la piscina municipal, durant el període en què s'ha suspès l'activitat i la instal.lació està tancada a causa de la crisi sanitària del coronavirus COVID-19.

Cal dir que, en el cas dels cursetistes, aquest tràmit s'activarà d'immediat. En el cas dels abonats, caldrà esperar a precisar la data de reobertura de les instal·lacions per poder calcular exactament l'import a retornar.

El formulari també permetrà a aquells que ho vulguin, demanar una reserva d'aquests diners, sense caducitat, per tal que en qualsevol moment es puguin utilitzar per fer el pagament de futures quotes de cursets, abonaments o entrades per a la piscina.


Podeu accedir al formulari de sol·licitud clicant al següent enllaç:

PUBLICAT EL 17.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic