Ràdio Sant Sadurní
El primer tinent d'alcalde demana prudència i responsabilitat per tal de continuar avançant en el procés desescalada

El primer tinent d'alcalde i portaveu de Junts per Sant Sadurní, Ton Amat, ha participat aquesta setmana de la ronda política, en què ha valorat l'evolució de la crisi del coronavirus i el procés de desconfinament, que viurà un pas endavant a partir del proper 18 de maig, amb l'entrada de la Fase 1.

Amat ha insistit en què cal continuar avançant però prenent totes les mesures de seguretat. "És normal que molts tinguin pressa, però hem de ser responsables. La nostra prioritat és la seguretat i reactivar l'economia, està clar, però no podem donar un pas endavant i dos enrere"

S'ha mostrat content del desenvolupament del mercat en la seva reobertura i ha explicat quins seran els propers passos, com avaluar el restabliments d'alguns serveis de la biblioteca o plantejar l'obertura del CIC Fassina, així com el retorn esglaonat i gradual per preparar l'atenció presencial d'altres serveis i equipaments.

Sí s'ha mostrat crític amb les informacions i les decisions de les autoritats competents en matèria de salut, i que generen confusió i incertesa no només entre la ciutadania, també a les administracions locals. "Ens donen ordres i, abans que les puguem aplicar, ja estan fent més canvis i revisions".

En relació a les taules de diàleg que han endegat aquesta setmana els grups polítics municipals del govern i l'oposició, ha dit que "de la primera reunió em quedo sobre tot amb la clara voluntat de tots els partits, és el que penso, d'arribar a acords".

Podeu escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 16.05.2020