Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 20ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
pedro campos
Pedro Campos: “Ningú entendria que no treballéssim junts”
El portaveu del PSC aposta per deixar les diferències a banda o treballar des de les diferències” per superar la crisi

El nou portaveu del grup municipal socialista, Pedro Campos, també ha passat pels micròfons de Ràdio Sant Sadurní en una entrevista telemàtica que ha servit per valorar el nou càrrec dins el partit, que afronta amb “una mica de pànic i molt d’orgull”. A més, també ha fet balanç dels deu primers mesos al consistori: “Tot és nou, però ho valoro molt bé i els companys de consistori m’han acollit molt bé”.

Preguntat per la crisi sanitària provocada per la COVID-19 i la situació actual, Campos ha explicat que està “molt preocupat i intentant aportar tot el que puc”, afegint, també que “des del minut zero ens vam oferir a l’equip de govern per treballar conjuntament”. A més, ha posat especial èmfasi en la importància de treballar conjuntament per tal de superar la crisi: “Ningú entendria que no treballéssim junts. Cal deixar les diferències a banda o treballar des de les diferències i anar junts”.

El portaveu socialista ha clos l’entrevista amb aquest missatge: “Tot ha canviat. Hi haurà un abans i un després i cal reestructurar el pressupost per ajudar a la gent”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 11.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic