Publicació 09.05.2020
raval2

Serà gratuïta i facilitarà als negocis ampliar la superfície a la via pública per a taules i cadires a partir de la fase 1 de desescalada

S'ha de presentar telemàticament a través d'una instància general

A partir del proper dilluns 11 de maig, l'Ajuntament de Sant Sadurní obre un termini de sol·licitud de llicència temporal de terrassa per aquells negocis de restauració i degustació  - bars, cafeteries, restaurants, forns, pastisseries -, en previsió a que, en els propers dies, la regió sanitària de la què depèn l'Alt Penedès, pugui rebre l'autorització d'accés a la Fase 1 de desescalada.

La instància s'haurà de presentar al registre telemàtic de l'Ajuntament de Sant Sadurní, que avaluarà la petició i les possibilitats que ofereix la ubicació de cada establiment.

La llicència és gratuïta i, en cas de concedir-se, permetrà als negocis ampliar la superfície a la via pública per a taules i cadires durant les Fases 1 i 2, fins i tot per a aquells establiments que no hagin sol·licitat amb anterioritat la llicència d'ocupació per a la instal·lació de terrasses.

Amb l'objectiu de impulsar el retorn a l'activitat i la dinamització del sector, L'Ajuntament de Sant Sadurní facilitarà la màxima ocupació possible de la via pública, respectant sempre les mesures de protecció i prevenció sanitàries i assegurant la convivència de les terrasses amb la circulació i el pas de vianants.

Aquesta llicència serà de caràcter temporal i serà vigent fins a l'activació de la fase 3 de desescalada establerta pel govern de l'Estat, quan caldrà sol·licitar la llicència ordinària d'ocupació de la via pública. L'Ajuntament ja està estudiant totes les mesures i bonificacions per tal de reduir al màxim la càrrega fiscal per als establiments.