Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat amb pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Rafa Berlanga: "La solució a la crisi ha de ser unitària"
El portaveu de Sant Sadurní en Comú aposta per revisar el pressupost municipal i invertir en Serveis Socials i Promoció Econòmica

El regidor de Sant Sadurní en Comú, Rafa Berlanga, ha estat el segon a participar en la ronda política del mes de maig de manera telemàtica. Uns minuts que han servit per parlar del darrer ple municipal, però, sobretot, de la crisi sanitària provocada per la COVID-19 i que, tal com ha afirmat, els obligarà a treballar conjuntament: “La solució a la crisi ha de ser unitària, ja que és aquesta unitat la que ens donarà la força”, afegint, també que “no podem entrar en guerres i mirar qui fa més propostes, sinó anar tots a una”.

Preguntat per inversions futures i possibles mesures econòmiques, Berlanga ha emfatitzat que “cal no deixar a ningú enrere a nivell social i començar la reactivació com més aviat millor. Per això necessitem injecció econòmica”. I, pel que fa a uns més que probables canvis en el pressupost municipal per aquest 2020, ha estat contundent: “El pressupost s'ha de revisar sencer, ja que ni els ingressos ni les despeses seran iguals. També caldrà revisar les ordenances”.

El portaveu dels comuns s’ha mostrat partidari dels canvis una vegada se superi la crisi sanitària: “Tot això que està passant es podria haver aturat una mica amb un sistema social municipal”. I acabat dient que “els serveis socials haurien de ser públics i universals”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 06.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic