Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta i pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Arantxa Fernández: “Des del primer dia ens vam posar a disposició del govern per treballar conjuntament”
La portaveu de la CUP, crítica amb algunes de les actuacions del govern

La cupaire Arantxa Fernández ha estat la tercera a intervenir en la ronda especial sobre la COVID-19. Una entrevista que ha servit per valorar la situació actual de la vila i la feina política arran de la crisi sanitària: “des del primer dia ens vam posar a disposició del govern per treballar conjuntament, però la informació que hem rebut ha sigut en compta-gotes”.

Fernández, crítica amb algunes de les actuacions del govern, ha explicat que “hem arribat a fer propostes al govern i algunes ni s'han contestat. Com és el cas de millorar la comunicació amb la ciutadania o crear un grup de treball entre farmàcies, CAP, policia…”.

La portaveu de la CUP ha aprofitat per desgranar algunes de les mesures que presentaran a les comissions informatives -que s’han reprès aquest dimecres- i al ple municipal. Entre elles, revocar la Llei LSRAL per poder invertir la totalitat del romanent actual del consistori en polítiques socials destinades a les persones afectades per la crisi de la pandèmia; suspendre o ajornar taxes a petits comerços i restauració; subvencionar el 100% del Casal d’Estiu per a les famílies que ho necessitin, promoure un pla per gestionar els pisos buits i crear una comissió d'investigació per conèixer quina ha estat l’actuació de SUMAR, l’empresa encarregada de la gestió de la Casa dels Avis.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 23.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic