SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 24ºC|12ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Línia d'ajuts directes per a professionals del sector turístic
Ja es pot tramitar la sol·licitud d'ajuts de 2.500 euros que ha obert la Generalitat de Catalunya
PUBLICAT EL 16.04.2020
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Covid Generalitat

La Generalitat de Catalunya ha creat una línia d'ajuts directes dotada amb un pressupost de 3,5 milions d’euros dirigida a professionals autònoms i microempreses que desenvolupen la seva activitat en el sector turístic. A partir d’avui ja es pot tramitar aquest ajut a través del Canal Empresa. Es tracta d’un ajut de 2.500 euros en un únic pagament destinat a establiments turístics d’allotjament, guies de turisme habilitats, empreses turístiques de mediació, agències de viatge, DMC, OPC, establiments i activitats d’interès turístics, etc., amb un màxim de cinc treballadors i fins a un màxim de 500.000 € de volum anual de facturació. Aquests ajuts són compatibles amb qualsevol altre que pugui correspondre a excepció d’aquells que derivin o tinguin causa en el tancament definitiu de l‘activitat.

A la pàgina web específica del Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona hi ha publicada més informació sobre legislació, ajuts i informes relacionats amb el COVID19. També hi ha els enllaços per poder realitzar consultes a la Direcció General de Turisme sobre aquests temes.

Dins de l’apartat de Coneixement, es pot consultar la informació relativa a diferents webminars i estudis generats o que van arribant a Diputació de Barcelona.

I finalment, la part de Promoció 2020 inclou novetats sobre l’EstratègiaZero de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, un pla en aquests temps d’incertesa que vol ser una reflexió i una primera proposta de treball sobre què podem fer quan comenci la recuperació.

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^