Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Caves Freixenet
Comercial Grup Freixenet presenta un ERTO per a 110 empleats per tal de fer front al Covid-19
El departament de vendes s'ha vist afectat per la caiguda de l'activitat a causa de l'expansió de la pandèmia i la declaració de l'estat d'alarma

Comercial Grup Freixenet ha iniciat un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) per força major per a 110 empleats del departament de vendes. Es tracta d'una de les companyies que integren Grup Freixenet, que actualment compta amb una plantilla de 1.054 persones a Espanya. L'excepcional situació provocada pel Covid-19 ha obligat al grup líder mundial de cava a aplicar aquesta mesura com un exercici de responsabilitat per garantir la totalitat de l'ocupació a llarg termini.

Comercial Grup Freixenet ha pres aquesta decisió després de la caiguda de l'activitat comercial derivada per l'actual context. L'ERTO afectarà 110 empleats del departament de vendes, als quals la companyia s’ha compromès a compensar entre el 75% i el 90% del seu salari. L'ERTO es proposa com a mesura transitòria vinculada a la durada de l'estat d'alarma i l'obertura de les restriccions de confinament. A més, Comercial Grup Freixenet garanteix que es recuperaran tots els llocs de treball quan finalitzi la mesura.

Seguint les recomanacions de les autoritats competents, la companyia ha impulsat el teletreball per gran part de la seva plantilla, així com altres mesures per vetllar per la seguretat i la salut dels seus empleats, clients i proveïdors.

Al mateix temps, el Grup Freixenet ha establert mesures per seguir abastint als seus clients. En aquest sentit, la companyia manté la seva activitat en les línies de producció, on ha adaptat les mesures de seguretat necessàries per assegurar el compliment de totes les recomanacions transmeses per les autoritats sanitàries. Tot això en el marc d'una ràpida adaptació de la planta, en l'àmbit organitzatiu i productiu, a un nou escenari imposat pel Covid-19.

Pere Ferrer, vicepresident i conseller delegat de Grupo Freixenet, ha volgut manifestar "el profund agraïment a tots els empleats per la lleialtat, compromís i responsabilitat que han demostrat en aquests moments i, en especial, als empleats que segueixen assistint als seus llocs físics de feina, com és el cas de les àrees de producció i logística". Ferrer ha volgut destacar "la seva confiança en el futur de la companyia i dels seus productes, líders en el mercat internacional". La companyia segueix de prop la situació per avaluar, si calgués, la posada en marxa de noves mesures en funció de com evolucionin els fets.

Sobre Grup Freixenet

Es dedica a l'elaboració de vins des de 1861. Després de més de 150 anys d'història, és la primera companyia del sector vitivinícola espanyol i el líder mundial en vins escumosos de qualitat elaborats segons el mètode tradicional. La seva ferma aposta per la tecnologia i l'ecoinnovació els permet elaborar avui els seus productes tal com feien antigament però amb major eficiència i sostenibilitat.

Des de la seva seu central a Sant Sadurní d'Anoia, Barcelona, han creat un gran grup amb cellers situats a les millors zones vitícoles d'Europa, Amèrica i Oceania, i filials comercials implantades a tot el món. El 2018 van unir forces amb Henkell i van iniciar una aliança internacional que els ha convertit en el líder mundial dels vins escumosos.

La visió de Grup Freixenet és seguir sent la primera opció dels consumidors en vins escumosos i la seva missió és ajudar el món a celebrar els petits i grans moments de la vida, el que ens fa a tots més feliços. Per obtenir més informació, visiteu: www.grupofreixenet.com.

[Nota de premsa Grup Freixenet]

PUBLICAT EL 27.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic