Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 34ºC|18ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
targetesmoneder
L'Ajuntament comença a distribuir les targetes moneder amb els ajuts de menjador escolar
El departament de Serveis Socials, amb el suport d'un grup de voluntaris, ha iniciat el seu lliurament als domicilis dels alumnes beneficiaris

La regidoria de Serveis Socials, amb el suport d'un grup de voluntaris, han iniciat el lliurament de les targetes moneder amb els ajuts de menjador escolar que ha habilitat del departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, per tal de garantir una alimentació bàsica per als fills i filles durant aquest període de confinament i estat d'alarma.

Les targetes s'estan repartint als domicilis dels alumnes beneficiaris i s'espera que al llarg d'aquest dimecres es pugui completar tota la distribució a Sant Sadurní.

COM FUNCIONA?
  • Les targetes es poden utilitzar a qualsevol establiment d'alimentació i queviures i són vàlides durant un any. Cada targeta disposa d'un codi d'identificació per relacionar-les amb cadascun dels infants beneficiaris de l'ajut.
  • La targeta té una càrrega inicial de 40 euros per alumne beneficiari, i que correspon a 4 euros per àpat al dia.
  • La targeta permet gastar, com a màxim, el saldo que hi ha carregat. Si la situació de confinament s'allarga, es farà una recàrrega automàtica. Per tant, no les llenceu ni les perdeu.
  • La targeta es pot fer servir mentre els centres educatius estiguin tancats.
  • Permet comprar a tots els comerços d'alimentació que operin amb targetes de crèdit/dèbit. Queden excloses benzineres i estacions de servei
  • La targeta és per a compres en establiments d'alimentació per a aliments bàsics. No inclou begudes ensucrades, de pastisseria, o similars
  • Per a qualsevol dubte, truqueu al departament de Serveis Socials de l'Ajuntament al telèfon 93 891 30 29
  • Si a l'hora de comprar surt codi error 104, es tracta d'una errada relacionada amb la classificació del comerç, perquè potser no és del sector d'alimentació.
  • CaixaBank (entitat que ha emès les targetes)a compta amb un telèfon d'Atenció al Client, el 900 404 090, al qual els usuaris es poden adreçar per resoldre qualsevol incidència.
PUBLICAT EL 25.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic