Publicació 24.03.2020
porta a porta
En els darrers dies han augmentat de manera preocupant les incidències al porta a porta

Davant l'augment de les incidències en el servei de recollida porta a porta, la regidoria de Sostenibilitat fa una crida al civisme i la responsabilitat de la ciutadania.

El confinament dels veïns i veïnes als domicilis com a conseqüència de la situació d'estat d'alarma ha comportat en els darrers dies un augment comprensible del volum de residus, però també s'han incrementat de manera preocupant les incidències per una inadequada separació de les fraccions.

L'Ajuntament de Sant Sadurní demana màxima responsabilitat a la ciutania per tal d'extremar les mesures de prevenció i protecció sanitàries. En aquest sentit, una correcta gestió i separació dels residus i d'altres actituds cíviques, com la recollida d'excrements per part dels propietaris d'animals, són en aquests moments més necessàries que mai per tal de mantenir la via pública neta i en les millors condicions possibles.

També cal recordar que s'ha suspès el servei de la deixalleria municipal i de la deixalleria mòbil per tal de poder assegurar les mesures sanitàries de prevenció i protecció.