Ràdio Sant Sadurní
L'Ajuntament de Sant Sadurní agraeix la tasca de les persones voluntàries, de negocis i empreses de la vila que estan col.laborant i donant material sanitari

Un grup de persones voluntàries de la vila està cosint mascaretes per tal de col·laborar amb les mesures de prevenció i protecció sanitàries en alguns equipaments, principalment la Casa dels Avis, i per donar també material adequat al personal que està desenvolupant la seva tasca a diversos serveis municipals, i donar resposta a les necessitats creixents d'aquests dies.

Aquesta iniciativa està comptant també amb la col.laboració d'algun centre dental del municipi, que realitzarà tasques d'esterilització d'aquests materials. L'Ajuntament agraeix el suport i la participació ciutadana davant aquesta situació d'emergència, així com les aportacions de material sanitari i de protecció que estan donant diversos establiments i negocis. També fa una crida a professionals de salut bucodental o similars de Sant Sadurní que vulguin col·laborar, així com empreses del sector tèxtil que comptin amb material adient per a la confecció de mascaretes, concretament popelin de cotó no elàstic, amb gramatge entre 130 i 140 grams.

Aquelles persones, empreses o col·lectius que desitgin prendre part en algunes de les iniciatives de voluntariat que s'estan impulsant al municipi, amb la coordinació del departament de Serveis Socials de l'Ajuntament, poden adreçar-se a l'Ajuntament a través del telèfon 93 891 03 25 o bé al correu oac@santsadurni.cat.

PUBLICAT EL 21.03.2020