Ràdio Sant Sadurní
La portaveu del PSC valora el pressupost municipal pel 2020

La portaveu del Partit Socialista a Sant Sadurní, Susanna Mérida, ha visitat Ràdio Sant Sadurní en la Ronda Política mensual. Una cita que ha servit, sobretot, per parlar de l’aprovació del pressupost pel 2020. Un pressupost on hi destaca la inversió en els vestidors del camp de futbol: “Feia 5 anys que reclamàvem els vestidors del camp de futbol, però cal planificar i fer una remodelació més integral”.

En matèria d’equipaments, Mérida ha destacat que “Can Guineu, no és una de les prioritats per a cap dels partits”. Afegint, també que “el Centre i l'Ateneu ja fa temps que és un fracàs no haver-ho resolt. Sembla que el dilema d'alguns és que  no volen triar. Nosaltres apostem per avançar amb la que sigui més senzilla”. Amb tot, des del PSC es mostren “contents d'avançar un mapa d'equipaments i de futur”.

La socialista també ha reiterat el seu posicionament sobre la Casa dels Avis: “Amb SUMAR està passant el que molts vam preveure a l'inici. Les diferències entre treballadores i un augment dels costos”.

Mérida ha clos l'entrevista posant el debat sobre l’Intermunicipal sobre la taula: “La cessió a la Generalitat no es farà com va prometre l'alcalde als treballadors. La Mancomunitat ja va fer el traspàs abans de tenir el vist-i-plau del Consell Escolar”.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 10.03.2020