Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Estat del cel 21ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Rafa Berlanga: "Hi ha un canvi d'actitud important en la manera de fer del govern"
El portaveu de Sant Sadurní en Comú valora positivament el pressupost pel 2020

El portaveu de Sant Sadurní en Comú, Rafa Berlanga, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní i ha aprofitat per parlar de l'actualitat sadurninenca i de les qüestions més rellevants del darrer ple, d'entre les quals destaca l’aprovació del pressupost municipal -amb el vot favorable del govern, l’abstenció del PSC i En Comú i el vot en contra de la CUP- que enguany s’enfila fins als 15,7 milions d’euros. En aquest sentit, Berlanga ha subratllat que "hi ha un canvi d'actitud important en la manera de fer del govern, ja que l’escolta era molt més activa i efectiva que en anys anteriors”. Afegint, també que “els pressupostos són més que números, és voluntat i actitud política i amb aquests ens sentim força còmodes”.

Preguntat per una de les grans inversions, els vestidors del camp de futbol, el regidor sadurninenc ho té clar: “Era la prioritat número 1 de Sant Sadurní. Per dignitat, per higiene dels jugadors i per imatge del poble”.

Pel que fa a l’increment del pressupost a nivell social, Berlanga ha aprofitat per posar en valor aquest punt tot apuntat que “si nosaltres haguéssim fet els pressupostos, en aquest sentit haguéssim fet el mateix. Hauria variat poc”.

Un altre dels temes destacats ha estat la multiplicació de la partida destinada a habitatge, un increment que el portaveu de Sant Sadurní en Comú aplaudeix: “Només hi ha una manera de lluitar contra aquest mercat i és creant una oferta social i econòmica per intentar parar aquesta escalada de preus”.

La partida pressupostària destinada a la dinamització del mercat setmanal, La Fassina, participació ciutadana o la cinquena setmana del Casal d’Estiu han estat altres dels temes que s’han posat sobre la taula.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 10.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic