Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Ennuvolat amb pluja escasa 32ºC|20ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
El Bosc de les escoles
Alumnes de 1r del col·legi Sant Josep replanten alzines al Bosc i l'Hort de les Escoles
Voluntaris dADEMA i de l'ADF els apropen a l'ofici de bomber

Voluntaris d'ADEMA i de l'ADF Sant Sadurní i 70 alumnes de primer de primària del col·legi Sant Josep  van anar la setmana passada a Can Mas de la Riera per conèixer de prop el camió d'extinció d'incendis forestals i l'ofici de bomber, en una acció que forma part del projecte El Bosc i Hort de les escoles.

Un cop sobre el terreny, van sembrar glans d'alzina en recipients reciclats per repoblar un bosc de la zona que s'havia cremat.

El projecte del Bosc i l´Hort de les escoles de Sant Sadurní, que ha guanyat diversos premis de sensibilització ambiental, compta amb el suport del servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Sant Sadurní i es tracta d'una nova forma d'aprenentatge fora de les aules, sota el concepte d'"Educació vital", una tendència educativa cada cop més estesa a tot Europa. En aquest sentit, Can Mas de la Riera és un espai d'aprenentatge per les diverses escoles del municipi. El projecte va ser ideat per ADEMA i impulsat per les ADF i l'Ampa de l'escola Vedruna.

PUBLICAT EL 03.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic