Publicació 20.02.2020
Talents locals
Joan Quintana i Marta Cabré reflexionen sobre la situació de l'educació i els reptes de futur per a infants i joves

Aquest dimecres s´ha aixecat el teló a una nova proposta de la biblioteca municipal, el “Cicle de talents locals”, amb una conferència a càrrec del psicòleg Joan Quintana i la pedagoga i educadora, Marta Cabré, que van reflexionar sobre la situació de l´educació a l´actualitat i com millorar la nostra relació com a societat amb els infants i els joves. Aquesta iniciativa programarà cada tercer dimecres de mes, a les 7 de la tarda, una sessió amb dues persones de la vila que, per la seva faceta privada, la seva experiència o la seva trajectòria professional, tenen elements en comú, a més de coneixements i coses per explicar i compartir.
 
Les properes cites de març a maig tindran la participació de: Isabel Vidal i Santi Vidal amb “Justícia i pagesia”; Rut Araujo i Santitos Muñoz: “Literatura per a infants”; i Irene Caballero i Pina Pintado amb “Cinema i Música”.
 
El cicle dóna l´oportunitat a que la sessió adopti un format diferent a cada trobada, sigui amb una conferència, una xerrada, un concert, una presentació o un debat, entre d´altres.
 
La regidora de Cultura, Marta Castellví, va donar la benvinguda a les persones assistents, diverses d'elles de l'àmbit escolar i educatiu, que van omplir la sala d'actes de la biblioteca. Després de la seva intervenció, Joan Quintana i Marta Cabré van donar pas a algunes preguntes i comentaris del públic, i van tancar l´acte suggerint altres noms que puguin sumar-se al programa del cicle de talents locals.

A continuació podeu veure l'enregistrament en vídeo de la conferència del Joan Quintana i la Marta Cabré