Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Molt ennuvolat 19ºC|9ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
MÉS ACTES
 < MAIG 2020 > 
DLDTDCDJDVDSDG
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 < JUNY 2020 > 
DLDTDCDJDVDSDG
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
 < JULIOL 2020
DLDTDCDJDVDSDG
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Agenda
7 de març de 2020
Curs d'iniciació al tast d'escumosos
Descobreix els diferents escumosos del mercat (Cava, Corpinnat, Clàssic Penedès, mètode ancestral...)

Curs per introduir-se al món dels vins escumosos que podem trobar al mercat. (DO Cava, CORPINNAT, Clàssic Penedès, Mètode ancestral ....), impartit per Xavier Roig, sommelier de Cal Feru.

El curs consta d´una part teòrica on s´explicarà l´origen, l´elaboració, la classificació, el servei i la conservació dels diferents escumosos que podem trobar al mercat. (DO Cava, CORPINNAT, Clàssic Penedès, Mètode ancestral ....)

A la part més pràctica, s´explicarà la tècnica del tast (fase visual, olfactiva i gustativa) mitjançant el tast de diferents vins escumosos.

- Dia: Dissabte 7 de març de 2020 a les 18:30h
- Preu: 25 €
- Durada activitat: 1,5 hores.
- Lloc: a la Sala de Tast de Cal Feru.
- Places: Màxim 25 persones.

Més informació a calferu@calferu.com o a el telèfon 938910163

Lloc: Cal Feru eno·botiga
Hora: 18.30 h
Ho organitza: Cal Feru eno·botiga
Preu: 25
Tipus d'acte: Cursos, Vins i caves
SUGGERIR UN ACTE

Vols fer difusió de les activitats de la teva entitat o associació?

Ompliu el formulari que trobareu clicant a l'enllaç