RÓdio Sant SadurnÝ
La portaveu del PSC ha parlat sobre el pressupost i la previsiˇ que aquest any comencin a haver-hi inversions importants

La portaveu del Partit Socialista a Sant SadurnÝ, Susanna MŔrida, ha visitat RÓdio Sant SadurnÝ en la Ronda PolÝtica mensual i ha posat sobre la taula diferents temes d'actualitat, entre ells, la convocat˛ria d'eleccions a Catalunya o els pressupostos municipals per aquest 2020. Sobre aquest darrer Ýtem, la socialista ha assenyalat que “fa temps que podÝem haver comenšat a invertir. Per˛ Josep Maria Ribas ha tingut una obsessiˇ per arribar al deute 0”. Amb tot, ha apuntat que “amb la millora dels vestidors i del camp de futbol segur que ens tindran al costat”.

Preguntada per l'aprovaciˇ de la mociˇ que presentava la CUP per a la creaciˇ d’una cooperativa de serveis, ha explicat que “ens va sobtar molt la votaciˇ del govern” - ERC va votar-hi a favor i Junts per Sant SadurnÝ s’hi va abstenir- i ha matisat que “es reparteixen les carteres, aix˛ no Ús un equip de govern”.

MÚrida ha clos l'entrevista parlant de la convocat˛ria d’eleccions al Parlament: “La parÓlisi en aquests 3 anys amb la Generalitat Ús absoluta i feia temps que ens venien anunciant que la situaciˇ del govern era insostenible”. Afegint, tambÚ, que “ els resultats no sabem si canvivaran molt, per˛ cada vegada la gent es mÚs conscient de les questions que no s'aborden”.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 05.02.2020