Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 21ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Susanna Mérida: "L'alcalde JM Ribas ha tingut una obsessió per arribar al deute 0"
La portaveu del PSC ha parlat sobre el pressupost i la previsió que aquest any comencin a haver-hi inversions importants

La portaveu del Partit Socialista a Sant Sadurní, Susanna Mèrida, ha visitat Ràdio Sant Sadurní en la Ronda Política mensual i ha posat sobre la taula diferents temes d'actualitat, entre ells, la convocatòria d'eleccions a Catalunya o els pressupostos municipals per aquest 2020. Sobre aquest darrer ítem, la socialista ha assenyalat que “fa temps que podíem haver començat a invertir. Però Josep Maria Ribas ha tingut una obsessió per arribar al deute 0”. Amb tot, ha apuntat que “amb la millora dels vestidors i del camp de futbol segur que ens tindran al costat”.

Preguntada per l'aprovació de la moció que presentava la CUP per a la creació d’una cooperativa de serveis, ha explicat que “ens va sobtar molt la votació del govern” - ERC va votar-hi a favor i Junts per Sant Sadurní s’hi va abstenir- i ha matisat que “es reparteixen les carteres, això no és un equip de govern”.

Mérida ha clos l'entrevista parlant de la convocatòria d’eleccions al Parlament: “La paràlisi en aquests 3 anys amb la Generalitat és absoluta i feia temps que ens venien anunciant que la situació del govern era insostenible”. Afegint, també, que “ els resultats no sabem si canvivaran molt, però cada vegada la gent es més conscient de les questions que no s'aborden”.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 05.02.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic