Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Notícies
El reconeixement es va lliurar durant la presentació del Pla d'Accions 2020 del Consorci de Promoció Turística del Penedès al Vinseum
PUBLIÉ 31.01.2020
Biosphere 2020

L'Oficina de Turisme de Sant Sadurní ha renovat per tercer any consecutiu el certificat Biosphere, un distintiu que avala el compromís del servei municipal per garantir la qualitat i la sostenibilitat turístiques.

L'acte de lliurament dels distintius va tenir lloc el 30 de gener, al VINSEUM, a Vilafranca del Penedès, en el marc de la presentació del Pla d'Accions 2020 del Consorci de Promoció Turística del Penedès, encapçalat pel president del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Ramon Riera, el president del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, Xavier Lluch i la regidora de Promoció Turística de l'Ajuntament de Vilafranca, Dolors Rius.

La distinció l'atorguen la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i l'Institut de Turisme Responsable. Aquest reconeixement té com a objectiu estendre la cultura de la sostenibilitat turística i el respecte pel territori a les empreses i serveis turístics, i el Consorci de Promoció Turística del Penedès en coordina el seu impuls i desenvolupament al Penedès.

Mitjançant l'adhesió al compromís Biosphere l'Oficina de Turisme de Sant Sadurní treballa sota els principis de garantia per un equilibri econòmic, sociocultural i mediambiental compromès amb la sostenibilitat, per satisfer les necessitats actuals dels turistes i protegir i millorar les perspectives de futur.

Al final de l'acte es va desvetllar la nova imatge de marca d'Enoturisme Penedès, amb una proposta singular i divertida de Ladyssenyadora on es pot llegir “Penedès” amb les lletres “E” transformades en passades de vinya.