Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb tormenta i pluja escasa17ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 29.01.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Campanya de control de distraccions al volant, semàfors i infraccions a les zones de càrrega i descàrrega
La Policia Local sancionarà les persones que infringeixin el reglament

La Policia Local ha posat en marxa una campanya de vigilància intensiva de distraccions al volant i semàfors i estacionaments en càrregues i descàrregues, coordinada pel Servei Català de Trànsit i les ART de la Divisió de Trànsit del Cos de la Policia de la Generalitat – Mossos d´Esquadra.

L´objectiu d´aquest dispositiu és la disminució de víctimes conseqüència dels accidents de trànsit dins la població.

Per aquest motiu s'establiran controls de trànsit, coordinats amb els controls d´alcoholèmia habituals, en llocs concrets del municipi en funció de la problemàtica que s'hi detecti.

Des de la Policia Local es recorda el que disposa el reglament: els conductors han de mantenir l'atenció permament en la conducció, garantir la pròpia seguretat i la dels altres, mantenir una posició adequada així com també dels animals i objectes transportats. És incompatible amb la conducció l'ús de mòbils que no siguin mans lliures, pantalles amb accés a Internet, monitors de televisió i reproductors de DVD, així com està prohibit conduir i utilitzar cascos o auriculars connectats a aparells receptors o reproductors de so, entre d'altres i amb les excepcions que determina la normativa.

També està prohibit parar en cap cas a les zones de càrrega i descàrrega, que són zones única i exclusivament per aquest ús comercial. La Policia Local sancionarà les persones que infringeixin el reglament

Pujar al principi de la pàgina