Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

El proper dijous 19 de març  tindrà lloc una nova sessió d'aquesta trobada que es vol celebrar bimensualment i que reunirà l'alcalde amb una quinzena de veïns i representants de les entitats i el teixit social del municipi.

Es tracta d'un espai de participació ciutadana en què l'Ajuntament convida per sorteig aleatori una quinzena de veïns i representants del teixit social i associatiu per tal de conversar amb l'alcalde de la vila i abordar assumptes i qüestions relacionades amb el municipi.

Aquest espai ha de servir per donar a conèixer a la ciutadania els principals projectes o iniciatives amb els que està treballant l'Ajuntament i fomentar així un major coneixement de la gestió pública i una corresponsabilitat ciutadana amb l'acció de l'Administració local.

El principal objectiu és copsar l'opinió i la valoració dels ciutadans i també recollir les demandes i suggeriments que puguin plantejar per tal de construir entre totes i tots un Sant Sadurní millor.

L'Ajuntament enviarà una invitació a les veïnes i veïns a través d'un sorteig aleatori, intentant preservar la paritat i la representativitat social i geogràfica de les diverses zones, barris i veïnats del municipi.

Si alguna persona té interès a participar-hi, pot sol·licitar-ho a través del web municipal www.santsadurni.cat/parlemamblalcalde o adreçant-se al departament d'Alcaldia de l'Ajuntament.