SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Descobert 20ºC|4ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Nou mapa turístic de Sant Sadurní
Un desplegable amb els atractius i punts d'interès turístic de la vila
PUBLICAT EL 09.01.2020
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Mapa turístic 2019

Ja hi ha disponible a l'Oficina de Turisme un nou material endegat per la Regidoria per promocionar i difondre turísticament el municipi.

Es tracta d’un mapa plegat de butxaca, amb un pràctic format de 13’7 cms d’amplada i 16 d’alçada, i està pensat per donar a conèixer al visitant els principals serveis turístics, com ara el patrimoni, les visites a caves, els camins per la Capital del Cava, les festes i esdeveniments, així com els serveis de restauració, allotjament i activitats especialitza-des d'oci.

Aquest nou desplegable, més visual, permet reconèixer i localitzar les diferents edificacions característiques del municipi, com per exemple, la Casa de la Vila, l’església, les façanes modernistes de cal Calixtus, la casa Lluís Mestres o ca la Maria Sàbat, entre d’altres, per qui vulgui fer un recorregut al seu aire.

Altres dades d’interès també reflectides al nou plànol, a banda del patrimoni, són els serveis públics, com ara l'àrea per autocaravanes, el centre cultural o la zona esportiva.

Aquest material és de gran utilitat per informar als turistes de l’oferta d’oci existent i també per assistir a les fires i mostres on el Servei de Turisme participa aquest any, com el Mercat d’Escapades i el B-Travel a Barcelona. També es repartirà el material als ajuntaments, oficines de turismes, allotjaments i espais visitables de la comarca i el territori.

Si voleu tenir el vostre exemplar, només cal que us adreceu a l’Oficina de Turisme de Sant Sadurní, al carrer Hospital, 23. És gratuït.

També podeu descarregar-vos la versió digital aquí:

Desplegable turistic Sant Sadurni

Desplegable turístic Sant Sadurní

Fitxer: Desplegable_turistic_Sant_Sadurni.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 4.76 MB

 

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^