Ràdio Sant Sadurní
Ho farà en les modalitats d'eslàlom, gegant i Súper G

La sadurninenca Jana Suau ha estat seleccionada per participar als tercers Jocs Olímpics de la Joventut d’hivern Lausana 2020 que se celebraran des d'aquest dijous i fins el proper 22 de gener a Suïssa. I és que la ciutat suïssa, més coneguda com la “Capital Olímpica” ha estat la casa dels Jocs Olímpics moderns des de fa més de 100 anys i és allà on més de 1.880 atletes de tot el món buscaran penjar-se una medalla, entre ells, la sadurninenca Jana Suau que competirà en la disciplina d’esquí alpí.

Suau, de 17 anys i del club CAEI – Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), serà una de les dues representants espanyoles en la disciplina d’alpí, on competirà en les modalitats d’eslàlom, gegant i Súper G.

Els Jocs Olímpics de la Joventut acolliran setze modalitats d’esports d’hivern, set d’elles, amb representació estatal. Una representació formada per vint-i-quatre esportistes, més de la meitat d’ells, catalans: Carla Álvarez, Miquel Auladell, María Costa, Ot Ferrer, Oriol Gastó, Aïna Gomáriz, Nil Llop, Marta Moreno, Marc Ràdua, Aleix Raubert, Júlia Térmens, Ares Torra i Jana Suau.

PUBLICAT EL 09.01.2020