Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta i pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Pere Varias deixarà la banqueta del Noia al finalitzar la temporada
El tècnic de Sant Sadurní tancarà la seva etapa a l'equip després de cinc temporades

El tècnic sadurninenc Pere Varias finalitzarà la seva etapa com a entrenador del primer equip del Noia Freixenet el proper mes de juny, després de cinc temporades liderant el projecte negre-i-vermell.

Pere Varias ha comunicat aquesta decisió en el moment més dolç de la temporada. Classificats per la Copa del Rei de La Corunya com a caps de sèrie, el Noia Freixenet tanca aquest 2019 al podi de l´Ok Lliga, com a tercer classificat, i defensant el liderat a la fase de grups de la Lliga Europea, després de la victòria de fa una setmana contra el Porto.

D´aquesta etapa al capdavant del primer equip del Noia Freixenet, destaca la classificació de la temporada passada del conjunt sadurninenc pels quarts de final de la Lliga Europea, convertint-lo en un dels vuit millors equips d´Europa. També la quarta posició assolida a l´Ok Lliga durant dues temporades seguides (2017/18 i 2018/19) i la classificació per tres edicions més de la Copa del Rei (Reus 2016, Lloret de Mar 2018 i Reus 2019).

Comunicat Noia Freixenet
Foto: Eva Pedrola

PUBLICAT EL 24.12.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic