Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat 21ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Ribas 2019
Josep Mª Ribas: "De vegades, els desitjos els hem de convertir en realitat"
L'alcalde de Sant Sadurní ha destacat la segona fase del Centre Cultural i els vestidors del camp de futbol com a inversions destacades pel 2020

L'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, ha passat per Ràdio Sant Sadurní abans d’acabar l’any per tal de repassar alguns dels temes més destacats dels darrers mesos, entre ells, l'aprovació de les ordenances fiscals i els preus públics pel 2020, entre d’altres. En la conversa, també va aprofitar per fer balanç dels primers mesos del nou mandat i de les noves cares d’aquest consistori, a més de parlar de les inversions pel proper any, que se centraran en la segona fase del Centre Cultural i els vestidors del camp de futbol, com a projectes més destacats.

“Dels disset regidors, deu són completament nous i durant aquests primer mesos hem viscut un procés d'adaptació que se supleix amb les ganes de fer les coses quan entres nou”

“Sempre hem intentat no fer pressió fiscal a Sant Sadurní. Som un dels pobles de la comarca amb la pressió fiscal més baixa”

“Hi ha una sèrie d'inversions on cal posar fil a l'agulla i començar i acabar-les. Són la segona fase del Centre Cultural, els vestidors del camp de futbol, l'ampliació del cementiri i l'arranjament de la plaça del Pont Romà, per evitar inundacions”

“Als Reis Mags els hi demano que a Sant Sadurní no hi hagi diferències i feina pels sadurninencs. Dues coses a les quals des de l'Ajuntament hi hem de col·laborar. De vegades, els desitjos els hem de convertir en realitat”

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 23.12.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic