Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat amb pluja escasa 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Rafa Berlanga: "Em costa molt d'entendre que es continuï reduïnt deute amb les necessitats que hi ha al poble"
El portaveu de Sant Sadurní en Comú ofereix les seves primeres impressions davant l'inici del nou mandat

Rafa Berlanga, portaveu de Sant Sadurní en Comú, inicia el seu segon mandat com a regidor del consistori i durant l'entrevista a Ràdio Sant Sadurní s'ha mostrar esperançat pel nou tarannà que puguin aportar les cares noves que estan al govern, i confia que finalment en els propers quatre anys es pugui avançar en propostes que no es van desenvolupar a l'anterior mandat, com la revisió del ROM i la participació ciutadana, o la tarifació social en les ordenances i preus públics.

"Es nota molt el fet d'estar sol com a únic representant del partit en aquest mandat, tinc molta més feina, no pots compartir tasques i realment és un handicap"

"La foto no ha canviat gaire al consistori, seguim mantenint la mateixa coalició, però sí hi ha persones noves i sembla que l'ambient i les relacions poden ser millors"

"Està clar que tothom necessita un temps d'adaptació i per adquirir experiència, però no puc acceptar que diguin que és un govern nou"

"Sempre hem trobat resistència a debatre la tarifació social des del govern, en l'anterior mandat ja ens ho van deixar molt clar malgrat haver aprovat una moció. Espero que en aquests propers anys arribi el moment, com a mínim per intentar fer alguna primera prova pilot"

"Amb totes les mancances que hi ha al poble, em costa molt entendre que es continuï reduïnt el deute. És necessari invertir perquè hi ha un dèficit gran d'equipaments. Espero que aquest tarannà diferent del govern serveixi per parlar molt més amb l'oposició".

"Estaríem contents si aquest mandat s'impulsa un model de tarifació social, un poble més participatiu, el ROM, i la taula sectorial del cava".

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 06.12.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic