Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 22ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Ton Amat: "La nostra prioritat l'any vinent ha de ser invertir al màxim"
El portaveu de Junts x Sant Sadurní i regidor de Turisme i RRHH participa a la roda política

El portaveu de Junts x Sant Sadurní i regidor de Turisme i Recursos Humans ha participat a la roda política de desembre, en què ha repassat diversos assumptes de les seves àrees de gestió i els darrers plens municipals, marcats per diverses qüestions econòmiques, com l'aprovació de les ordenances i preus públics pel 2020.

"Evidentment hi ha coses que t'agraden més i d'altres menys de com funciona l'Ajuntament, prefereixo quedar-me amb les coses positives i haig de dir que m'estic trobant a grans professionals i el que hem d'aconseguir és contagiar l'entusiasme"

"Acabem d'arribar i hem tingut poc temps. Espero que l'any que ve ja es puguin veure coses. Tenim un Ajuntament sanejat i sense problemes econòmica. La nostra prioritat al 2020 és planificiar i fer la màxima inversió que es pugui"

"Estic content amb els canvis que hem pogut fer en aquesta edició del Cavatast. No crec que s'hagi de créixer molt més, si no que hem de millorar les sensacions i l'experiència del visitant, que estigui més còmode"

"Intentarem treballar amb tots els actors del sector del cava. S'ha de posar el comptador a zero, parlar de tot i intentar sumar. Penso que molts no poden estar orgullosos de certes decisions que s'han pres al sector del cava"

"Sant Sadurní per a mi és un diamant en brut, tenim moltes potencialitats, texit associatiu, empresarial, comercial, un entorn natural...però s'ha de polir"

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 05.12.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic