Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Poc ennuvolat 23ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Susanna Mérida: "Ara que podem gastar diners, el govern no té projectes per invertir-hi"
La portaveu socialista lamenta la manca de planificació en la seva intervenció a la roda política de desembre de Ràdio Sant Sadurní

Aquests dies Ràdio Sant Sadurní ha reprès la roda política amb els representants dels grups municipals. La portaveu socialista, Susanna Mérida, ha parlat sobre les seves expectatives en aquest nou mandat i ha fet un repàs a qüestions com el canvi al projecte del Centre Cultural o les principals inversions municipals, la relació amb el nou govern i la necessitat de planificar a mig i llarg termini.

"En el passat mandat la relació amb el govern no podia anar pitjor. Ara gairebé tots els regidors de govern són nous i això ha permès millorar la relació, però sí és cert que es comencen a detectar certes dinàmiques que no ens agraden"

"Em sento còmoda en aquest consistori, sé d'on venim el que podem aportar i tinc ja uns anys d'experiència i puc aportar coses. Hi ha regidors nous que sembla que no s'hagin preocupat ni interessat per la feina que s'ha fet abans ni quina és la posició del seu partit sobre determinats temes"

"Sí és veritat que hem passat uns anys que no hem pogut gastar, però els projectes s'han de fer per quan es puguin executar. El calaix de l'Ajuntament està buit i aquest any que teníem diners i podríem haver fet moltes coses que el poble necessita, hem enviat el romanent a seguir reduïnt el deute"

"No només han canviat el projecte del Centre Cultural per encabir l'Aula d'Adults, també plantegen fer allà la formació del projecte PTT. Sempre estem així a Sant Sadurní, no pensem en les necessitats a deu anys vista. Ho fem tot amb visió curta, ben petitó"

"Seria molt satisfactori a nivell personal acabar aquest mandat amb eines de planificació, com un pla d'equipaments i un pla global de transformació de Sant Sadurní"


Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 05.12.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic