Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 21ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Premi ADF Hort de les escoles
'El bosc i l´hort de les escoles' Premi Jordi Peix al millor projecte de Sensibilització Ambiental 2019
El projecte de l'Escola Vedruna el va presentar la Federació ADF Penedès-Garraf

El dissabte dia 23 de novembre a Sant Andreu de la Barca es va fer l’acte de lliurament dels XXIII premis de prevenció d’incendis forestals 2019 de la Diputació de Barcelona, presidit per la seva presidenta Núria Marín.

El projecte del Bosc i l’Hort de les escoles de Sant Sadurní, presentant per la Federació d’ADF Penedès Garraf va guanyar el premi Jordi Peix al millor projecte de sensibilització ambiental. Aquesta modalitat del premi rep el nom del que va ser Director General de Medi Natural de la Generalitat artífex de la creació de les Agrupacions de Defensa Forestal l’any 1986 per donar resposta a la gran quantitat d’incendis que es van produir aquell any a Catalunya.

L’Escola Vedruna de Sant Sadurní i la seva AMPA han estat els grans impulsors d’aquest projecte on hi estan treballant des de fa un any amb tots els alumnes de la seva escola de totes les edats, amb el suport de la regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Sant Sadurní.


[Nota i imatge: ADF Sant Sadurní]
PUBLICAT EL 04.12.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic