Ràdio Sant Sadurní
L'alcalde sadurninenc ha participat, aquest dimarts, en una tertúlia sobre paritat i igualtat en política

Un dia després de la celebració del 25N, Dia Internacional Contra la violència envers les Dones, aquest dimarts vam parlar al magazín matinal Penedès en Xarxa sobre la igualtat i la paritat en política. Tot, en clau local i de la mà de l’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas; l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; la primera tinent d’alcalde del Montmell, Núria Sorribes, i la primera tinent d’alcalde de Bellvei, Núria Güell.

Ribas va aprofitar l’ocasió per parlar de l’augment de dones en política que ha experimentat el consistori en els darrers anys, destacant la legislatura passada com la que més dones hi va haver (nou dones). A més, va posar especial èmfasi en l’èxit de les dones sadurninenques en la política catalana i espanyola, on, fins al moment, quatre dones hi han format part: Dolors Montserrat Culleré; Dolors Montserrat; Maria Rosell i Rut Ribas.

També va parlar de l’increment femení en totes les llistes polítiques i de les característiques de les dones que, segons va dir, “són més incisives i defensen les coses amb més força”.

ÀUDIO

PUBLICAT EL 27.11.2019