Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta i pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Rut Ribas
Rut Ribas podria entrar a la mesa del Parlament de Catalunya
La sadurninenca substituiria a la secretaria quarta, Adriana Delgado, que deixaria el càrrec per motius personals i professionals

Esquerra Republicana ha proposat que el ple doni suport a la diputada sadurninenca, Rut Ribas, com a relleu d'Adriana Delgado a la mesa del Parlament. En cas de rebre la confiança del ple, la diputada republicana assumirà la secretaria quarta a partir d'aquesta setmana.

Rut Ribas, diputada al Parlament en aquesta legislatura en representació de Jovent Republicà, substituiria Delgado, que ha adduït motius personals i professionals, per assumir millor la seva tasca al capdavant de l'alcaldia de Sant Vicenç de Castellet (Bages) i la seva maternitat.

La sadurninenca és la representant més jove del Parlament i va constituir la Mesa d'Edat en la constitució de l'hemicicle que es va celebrar a principis del 2018.

La Mesa del Parlament és l'òrgan rector de la cambra catalana, representant-lo de manera col·legiada, gestionant i governant la institució. Presidida per Roger Torrent, compta amb dues vicepresidències i quatre secretaries.

PUBLICAT EL 25.11.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic